Cégünkről

Cégünkről

A Campus Eleven Iskolaszövetkezetet 2013 júniusában alapította a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma, azzal a céllal, hogy középiskolás diákok és nappali tagozatos felsőoktatási hallgatók számára, tanulmányaik mellett, szervezett keretek között munkalehetőséget biztosítson.

Az iskolaszövetkezet több éves működése alatt több mint 2400 tagjának nyújt lehetőséget folyamatosan teljes vagy részmunkaidős állások betöltésére, a könnyű fizikai munkáktól egészen a szakmai tapasztalatot igénylő munkákig.

Az iskolaszövetkezet tagjai számos városi és egyetemi rendezvény szervezésében és lebonyolításában vehetnek részt, különböző munkakörökben.

Az iskolaszövetkezeten keresztül történő munkavégzés számos előnnyel jár a hallgatók számára, azon túl, hogy kereseti lehetőséget biztosít, kipróbálhatják magukat a munka világában, elősegítve ezzel a későbbi álláskereséshez szükséges szakmai tapasztalatok elsajátítását.

A folyamatosan bővülő hallgatói taglétszám erősíti azt a tapasztalatunkat, hogy a fiatalok körében egyre népszerűbb a diákmunka végzés, ennek az igénynek kíván megfelelni a szövetkezet hosszú távú működésében.