Diákoknak

Kik dolgozhatnak nálunk?

 • 16. életévét betöltött diákok vállalhatnak munkát
  FONTOS: 18 év alatti diákok Szülői nyilatkozattal vállalhatnak munkát!

 • Nappali tagozatos AKTÍV jogviszonnyal rendelkeznek,

 • Nappali tagozatos PASSZÍV jogviszony esetén csak azok dolgozhatnak, akik a 25. életévüket be nem töltötték.

szükséges dokumentumok

 • Adott félévre vonatkozó hallgatói jogviszony igazolás,

 • Érvényes diákigazolvány,

 • Személyigazolvány,

 • Lakcímkártya,

 • TB kártya: Amennyiben külföldi diákként szeretnél munkát vállalni, kérünk, gondoskodj a TAJ szám igénylésről.

 • Adókártya,

 • Alkalmassági vizsgálat:
  Egy évnél nem régebbi üzemorvosi igazolás, amennyiben nem rendelkezel ilyen igazolással az iskolaszövetkezet üzemorvosa is elkészíti ezt az igazolást*. A vizsgálathoz minden esetben beutaló szükséges, melyet az iskolaszövetkezet irodájában lehet átvenni. Egyes munkakörök betöltéséhez az alkalmassági vizsgán túlmenően Egészségügyi Kiskönyv is szükséges.

 • Tagsági díj befizetése, amely 1000.-Ft. Mely addig lesz bent nálunk, amíg tagunk vagy, a kilépést követően visszafizetjük.


>> ÜZEMORVOS ELÉRHETŐSÉGEI <<

Beiratkozás

Az iskolaszövetkezet munkavállalói adatbázisába a jelentkezési lap kitöltésével kerülhetsz be. Amennyiben eleget teszel a tagsági feltételeknek és rendelkezel a felsorolt szükséges dokumentumokkal, jelentkezésedet két módon adhatod le:

  1. Személyesen, az iskolaszövetkezet irodájában, a szükséges dokumentumok bemutatásával.

  2. Online jelentkezés, az űrlap kitöltésével, dokumentumok feltöltésével
   >> ONLINE JELENTKEZÉS <<

A jelentkezési lapok kitöltésével automatikusan regisztrálod magad a munkavállalók adatbázisában. A folyamatkövetkező lépéseként, amennyiben találtunk neked megfelelő munkát, a tagsági megállapodás megkötése szükséges, amit a tagsági díjunk befizetése után tudunk neked elkészíteni.

Megállapodásaidat az előzetesen leadott adataid alapján, a megfelelő bérezéssel feltüntetve elkészítjük, a munkavégzés kezdete előtt pedig személyesen kell átvenned az iskolaszövetkezet irodájában.

A munkavégzés alkalmával jelenléti ívet kell vezetned az elvégzett munkaórákról, majd a jelenléti ívedet következő hónap 3. munkanapjáig kell személyesen leadnod nálunk.

Jó tudni

Az iskolaszövetkezet tagjaként végzett munkáért kapott pénz nem önálló tevékenységből származó jövedelemnek minősül, ezért 15 százalékos személyi jövedelemadót vonnak le belőle.

Nagyon fontos tudni, hogy az így megszerzett jövedelmet fel kell tüntetni a személyi jövedelemadó bevallásban, amit következő év május 20-ig kell benyújtani az állami adó- és vámhatósághoz, tehát kötelező SZJA-bevallást készíteni!

Iskolaszövetkezetnél olyan diák is dolgozhat a kedvezőbb szabályok szerint, aki érettségi vizsgát tett, vagy felsőfokú tanulmányai lezárásaként oklevelet szerzett. A diákigazolvány ugyanis a tanév végét követő október 31-ig érvényes.

Üzemorvos

Üzemorvos: Dr. Takács Rita, Dr. Kovács Erzsébet

Üzemorvos címe: Debrecen, Nagyerdei park 12.

Nagyerdei Stadion épülténél a Sportdiagnosztikai Életmód- és Terápiás Központ (az Állatkerttel szemben)

Időpont foglalásában, a Főépületi irodánkban, vagy az alábbi elérhetőségeinken tudunk segíteni: